sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Jouluisia DIY ideoita

Moikka.

Olen jo vähän aikaan kirjoitellut Suomen 4H-liitolle Toptehtäviä. Innostavaa, koukuttavaa ja oi niin ihania tehtäviä olen keskinyt, kuvittanut ja muokkailut ahkerasti pitkin syksyä.

Toptehtävä sivustoille pääset tästä.

Näin marraskuussa on jo joulutouhut mielessä. Niimpä ajattelin esitellä teille pari kivaa pakettia jouluisia tehtäviä. Tehtäviä voi tehdä kotona yksin tai lasten kanssa sekä ammatillisessakin mielessä esim. koulussa tai iltapäiväkerhossa. Ottakaapa parhaat ideat kokeiluun...
Valmista pahvilaatikosta kesto Piparitalo. Talon voi myös koristella värikkäillä napeilla ja timaneteilla. :)
Helppon pikku kuusen voi valmistaa pullonkorkista ja sanomalehdestä. Ja muistattehan perinteiset paperiset lumitähdet.

4H Toptehtävät ovat selkeitä. Jokaisesta tehtävästä löydät kuvan ja hyvät ohjeet sekä maininnan ikätasosta. Toki aikuisetkin voivat näperrellä vaikka tehtävät ovatkin kirjoitettu lapsille. ;)

Tehtävissä suositaan kierrätysmateriaaleja. Tehtäviä löytyy 9 eri aihepiireissä, mm. käsitöissä, kokkauksessa, luonnosta sekä kierrätyksessä. Voit kirjautua palveluun tai olla kirjautumatta. Kirjautuneena pystyt palautella ja tehdä omia tehtäviä sekä jakaa tehtäviä kavereiden kanssa. Hauskaa!


Perinteiset käpylehmät ovat muuntuneet joulusiksi käpyporoiksi...Tylsän värisistä joulukuusen palloista voi tuunailla oman näköisiä päällystämällä ne paperilla tai kankaalla...

Vielä on hyvin aikaa tuunailla joulukoristeita ja väsäillä lahjoja kavereille.
Ihanaa joulun odotusta, kai näin voi jo marraskuun alussa toivotella?! ;)

<3 AmppuKierrätys kunniaan, persikkapurkista valmistettu tunnelmallinen kynttilälyhty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti