torstai 16. tammikuuta 2014

Kirppis löytöjä

Moikka!

Käväsin viime lauantaina pitkästä aikaa kirpputoreilla. Tykkään aina käydä Keravan Fidalla koska tavarat ovat hyvässä järjestyksessä ja lajiteltuna eri osastoihin. Uusi tuttavuus oli Keravan löytö. Keskisuuri kirppis aivan tupaten täynnä tavaraa, kerros kerroksen päällä. Mutta mikä vanhan tavaran taivas ja suht edullinen, tinkaus mahdollisuudella. Sinne pitää mennä uudestaan.

Tarkoitus oli kuvata löydöt, mutta niinhän siinä kävi että tuli hirveä kiire saada aseteltua aarteet paikoilleen. Ja hups kaikki hävisi eli sopi tosi hyvin jo valmiina olevaan sisustukseen...


Ihana vanha perhostaulu löytyi parilla eurolla Fidalta. Ihan unelma!
Kun vielä saisi isoäidin lapsuuden perhoskokoelman laitettua lasin alle...


Osa vanhoista raameista löytyi Keravan löydöstä, myöskin parilla eurolla...
Vanhoja kasvi ja eläinkirjoja jäin kaipaamaan. Niitä kuulema usein onkin saatavilla. Jess!


Maatuskat löytyi meidän navetan ylisiltä. Kymmenen käsin maalattua pikku akkaa, aika hauskat. Kahta viimeistä ei edes uskalla laittaa esille kun ovat niin pieniä.


Olen aina kovasti miettinyt miten paljon tavaraa voin haalia, suurin osa siis ostetaan halvalla kirppareilta tai saadaan tutuilta ja ystäviltä. Olen potenut hieman huonoa omatuntoa tästä lievästä "himo hamstraamisesta"...
No enää ei tarvitse olla huolissaan! Löysin Parolan asema -blogin ja ymmärsin että aina ei tarvitse himmata jos löytää jotain kivaa.:) käykääpä kurkkaamassa blogia.


Lopuksi kuva perintö kulhosta. Rakastan vanhaa porsliinia.

<3 Amppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti