keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kurkistus ullakolle

Yläkerran ullakko oli taloa ostaessa juuri remontoitu. Aluksi mietin että, herran jestas miten pystyn nukkumaan näin avoimessa tilassa. Suunnitelmassa olikin rakentaa väliseinä, mutta kyllä kaikkeen tottuu. Nyt yöt sujuvat ihan hyvin vaikka ei olekkaan pientä turvallista "pesähuonetta" ympärillä...
Navetan vanhat ikkunat saivat uuden elämän valokuva kehyksinä. En edes viittinyt maalata pokia kun ne olivat niin kauniisti rustiikkiset. Meillä ei sisustus pysy pitkään samanlaisena, kynttilänjalka on jo saanut siirtyä oliivipuun tieltä.


Ihana kynttiläpurkki löysi paikkansa hyvältä ystävältä saatujen enkelinsiipien vierestä. Mielestäni pienet yksityiskohdat ovat todella tärkeitä sisustuksesta, ilman niitä kaikki näyttää niin... tyhjältä.

<3 Amppu

2 kommenttia:

  1. Tänne löysin facebookin ihana vanha talo kautta:) Tosi mukava blogi sinulla! Ihailin noita vanhoja kehyksiä joita ei edes maalattu,ne on hienot!!! Omanlaiset,upeat:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Ajattelin kyllä maalata kehykset, mutta tuli hoppu saada kehykset seinälle. Sitten huomasinkin että ne ovat näin tosi hyvät. Sitäpaitsi kehykset on helpompi palauttaa navetan ikkunoihin kun niitä taas tarvitaan... :)

    VastaaPoista