perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kesä muistoja Maxin 9 v synttäreiltä.

Ihania kesäisiä kuvia! Voi että kun löysin nämä kuvat kameralta.

Maxin 9v synttäreitä vietettiin sukulaiset kanssa kesäkisojen merkeissä, oli ihan huippu hauskaa! Kutsussa oli mainittu kisoihin sopiva varustus sekä kisahenki. Tosin se taisi minulta unohtua kun puin päälle mekon, asuvalintaa sain katua varsinkin Speden spelit - kuminauha pujottelu osuudessa. Tästä tulee kyllä synttäriperinne.


Ensin syötiin maha täyteen Tina tädin leipomia hampparisämpylöitä mahtavilla herkku täytteillä. Jälkkäriksi hedelmäkuppeja ja jätskiä kylmälaukusta. Ja tietenkin limua, paljon limua!
Kilpailulajeja oli oli seitsemän; Tietovisa (kaikki joukkueet keksivät yhden kysymyksen johon muut joukkueet vastasivat, Maku Kim (maistamalla erilaisia ruoka-aineita piti arvata mitä söi), Speden Speli -kuminauha pujottelu (kymmenen kertaa kuminauhan läpi), Tornin kasaus (kuka ehti ensimmäisenä kasata kupeista tornin), Mutteri kisa (piti etsiä parit mutterille ja pulteille), Pilli viesti (Pillin avulla piti siirtää karkit kulhosta toiseen), Tarkuus heitto (Joukkueella oli kolme erikokoista palloa, kutakin palloa sai heittää vain kerran).Joukkueet jaettiin 1-2-3-4 jaolla. Syntyi pari vahvaa ja pari ei niin vahvaa joukkuetta.;) Kannustus ja oikeuden mukaisuuden tavoittelu oli korvia huumaavaa. Ihanaa nähdä kaikkien ottavan kisan niin tosissaan! Välillä erotumari oli kovilla.;)


Pientä kisaväsymystä havaittavissa!!!!
Aivan mahtava sää ja ihanat kesäiset kuvat lämmittävät mieltä kun ulkona on valkoista ja kylmää.
<3 Amppu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti