maanantai 21. heinäkuuta 2014

American beauty car Show 2014 - tapahtuma naisenkin mieleen

Moikka.

Viikonloppu hurahti hurjaa vauhtia. Rakas sisko jäi baby-, cat-, dog-, bunny-, chicken- ja plantsitteriksi.;)
Täältä unelmien paratiisista ei ihan helposti matkalle pääsekkään, kiitos rakas!

American beauty car show järjestettiin 12 vai 13 kertaa Haapsalussa. Pieni kaupunki täynnä amerikan autoja ja iloisia ihmisiä.:) mahtava viikonloppu takana, tuntui pitemmältäkin lomalta. Aurinko helli meitä koko viikonlopun.


Perjantai aamu kello 4.30, herätys! Matka kohti satamaa alkoi, määränpäänä Viro Haapsalu. Satamassa tavattiin matkakaverit, kolmen letkassa lähdettiin suunnistamaan.
Oltiin ensimmäisten joukossa paikalla Haapsalun vanhalla linnalla.


Pojat aloittivat auton pesulla.Me lähdettiin äitin kanssa kiertelemään upeaa kaupunkia, kun pojat viimeistelivät autopaikat. Löydettiin kiva ruokapaikka, jossa oli maailman parhaat pizzat. Tänne tultiin myös lauantaina syömään.


Illalla käytiin viereisessä pizzapaikassa, ihana tunnelmallinen sisäpiha. Jos asuisin kaupungissa, niin mulla ois juuri tälläinen piha. Naapurin pyykit kuivuivat somasti ravintolan takapihalla. Lauantai aamulla mentiin aikaisin aamulla jo linnan rauniolle, me ajateltiin tyttöjen kanssa mennä paikalliseen antiikkikauppaan käymään joten tultiin pakulla kaupunkiin. Pojat tarvitsivat edellisen illan jälkeen vähän raitista ilmaa, joten kävelivät keskustaan.

Autolla suhatessa ajettiin niin monen ihanan vanhan talon ohi että oli ihan pakko mennä kuvaamaan taloja. Upeaa että kaikki nämä talot on saanut elää elämäänsä viehättävässä kaupungissa.
Sunnuntaina oli Haapsalu sekaisin. Monta sataa autoa lähti letkassa ajelemaan kohti vanhaa sotilaslentokenttää. 


Mutta mikään loma ei kestä ikuisesti, väsyneet matkuistajat pakkaantuivat laivaan ja eikun kohti kotia.Ihana miniloma. Ensi vuonna uudestaan.:) Upean tapahtuman olivat järjestäjät saanut aikaan. Tunnelmallinen miljöö, hyvät bändit Matchbox ja Uriah heep, iloisia ihmisiä ja upeita autoja. 

<3 Amppu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti